Frankrigferie.dk  
Lejligheden

Hyggelig nyistandsat lejlighed med plads til 4 personer. Udsigten fra såvel altanen, som lejlighedens øvrige rum, er helt fantastisk. Fra køkkenet er der udsigt til lagunen med Pyrenæernes betagende storhed i baggrunden. Fra altanen samt stuen er der en fantastisk udsigt over Cap Coudaleres hyggelige havn samt udsigt over lagunen.

Der er opholdsstue med køkkenafdeling. I stuen er der bl.a. en sovesofa til 2 personer samt farvetv. På 2. sal er der badeværelse med bruseniche, soveværelse med dobbeltseng samt udgang til en pragtfuld altan, hvor der naturligvis er havemøbler samt grill.

Fra køknet og brusenichen er der en fantastisk udsigt over Étang de Leucate, og den lille lokale strand nedenfor opgangen. Stranden er fin til en hurtig dukkert, vil man til stranden anbefales det dog, at enten gå de ca. 2 km til Middelhavets fabelagtige strande ad fine gangstier eller tage bilen. Der er naturligvis parkeringspladser ved stranden, men på en ad de sædvanelige varme stranddage kan det være problematisk at finde en parkeringsplads.
Yderligere er det også muligt at anvende områdets swimmingpool, hvilket der dog skal betales for.

Lejligheden har egen parkeringsplads lige bag opgangen, så indkøbsvarer og kufferter skal ikke slæbes langt.

Billeder af lejligheden